Vi jobber mye med utvikling av ferdigmatsløsninger for våre kunder. Vi jobber med konsistens, smak og ulike råvarer som skal inngå i produkter.
Vi har spesialkompetanse på utvikling av vegetar- og veganprodukter. Enten som kjøttanaloger, der det er viktig å komme så tett opp mot kjøtt som mulig, men også kjøttalternativer som er basert på mye grønnsaker.
Vi har både konsistensgivere, proteiner og grønnsaker som er viktig for denne typen produkter. Det viktigste er at vi har fagkunnskapen og erfaringen med utvikling av slike produkter. Spør oss!
Her er eksempler på noget af det, som vi kan levere:
Proteiner
Bælgfrugter
Frø
Konsistensgivere
Krydderier
Måltidsløsninger og vegetarprodukter
Krydderier, urter og marinader
Rene krydder og krydderblandinger udviklet for kunder. Alimenta udvikler smaker for våre kunder.
Frosne urter
Stort udvalg af *IQF urter - også økologiske *Individual Quick Freezing
Konserveringsmidler
Naturlige, clean label
Forskellige E-nummererede midler
Konsistensgivere
Stivelser
Emulgatorer
Alginater
Carregeenan
Guargummi
LBG
Xanthangummi
Pektin
Gelatine
Proteiner
Soja
Ærte
Hvede
Ris
Tektureret og pulver
Bred og lang
erfaring
Vores ansatte er fagligt stærke med solid erfaring fra fødevareindustrien. Hos os arbejder der kokke, bagere, slagtere, pølsemagere, fødevareteknologier og folk med fødevarevidenskabelig baggrund, som alle bidrager til et stærkt fagligt miljø.
Fleksibel og
løsningsorienteret
Vi leverer til både store og små fødevareproducenter. Vi giver hurtige tilbagemeldinger på forespørgsler og har en høj servicegrad overfor vores kunder.
Innovativ
og nyskabende
Vi udvikler nye produkter og madoplevelser sammen med vores kunder. Vi ved, hvor meget innovation og produktudvikling betyder og arbejder for, at vores kunder skal få de bedst mulige resultater.
Fødevaresikkerhed
og bæredygtighed
Mad med høj kvalitet og sikkerhed er vigtigt. Alimenta er certificeret efter kvalitetsstandarderne FSSC 22000 og ISO 22000. Vi har stor fokus på bæredygtighed og miljø i vores godkendelse af nye leverandører.