Produktudvikling

Produktudvikling

Alimenta har specialkompetencer indenfor udvikling af kød- og fiskeprodukter, færdigretter, vegetariske og veganske produkter samt bagværk.

Vores udviklingschef har en lang og bred erfaring som kok og som produktudvikler i fødevareindustrien.
Han får god hjælp af medarbejdere med uddannelser i levnedsmiddelteknologi samt fødevarevidenskab, samt medarbejdere med erfaringer fra stillinger som kokke, pølsemagere, slagtere og bagere.
Alimenta har derfor et særdeles stærkt team til at hjælpe vores kunder med innovation og optimering af eksisterende produkter.   

Vi ved hvor vigtigt innovation og udvikling er for vores kunder. Vi har derfor stor fokus på dette område og søger hele tiden ny inspiration til arbejdet med vores kundeprojekter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få hjælp til at udvikle eller forbedre et produkt!

Udviklingsafdelingen hjælper med:

  • Udvikling af nye recepter
  • Udvikling af koncepter til nye markedstrends
  • Løsning af problemer med eksisterende recepter
  • Udvælgelse af de optimale råvarer og ingredienser
  • Hurtige svar på tekniske spørgsmål vedrørende ingredienser 

Test i mindre skala

Til produkttest / -optimering i mindre skala har vi:
  • Prøvekøkken
  • Prøvekøkken til produktion af slagtervarer
  • Prøvebageri

Faciliteterne står også til rådighed for vores kunder.